مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع مرد مجرد با زن شوهردار

سلام مدتی هست دوستم با یه زن شوهردار رابطه داره تو این مدت رابطه جنسی هم داشتن و الان شوهرش فهمیده و میخاد شکایت کنه
میخاستم بدونم توی ازمایش تا چه مدت نشون داده میشه منظورم اینه که چه مدت از رابطه جنسیشون باید بگذره تا توی ازمایش چیزی نشون داده نشه و خطری تهدیدش نکنه

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باسلام. اگر بعد از آخرین رابطه پریود شده باشند یقینا قابل تشخیص نیست. ودر غیر این مورد بین 48ساعت تا یکهفته اثرات نزدیکی ودخول قابلیت تشخیص نداره.
(جواد زارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001)