مشاوره حقوقی رایگان - ترنس سکشوال

سلام..
پسر 15 سالمه و از جایی که یادمه دوس دارم دختر باشم.. حتی عکس و فیلم های بچگیم رو هم که نگاه میکنم همش رفتارم دخترونس و ادا های دخترونه دارم..
وقتی تنها میشم لباس های دخترونه میپوشم و آرایش میکنم.. چند باری هم با خانوادم سر همین موضوع بحث کردم ولی بی‌فایده.. اونا همش میگن تو پسری و باید زن بگیری و.. من کجا و زن گرفتن کجا.. من از بچگی دوس داشتم خدمو توی لباس عروس ببینم.. و شوهر کنم و به کارای خونه برسم. به جنس مخالف هیچ حسی ندارم ولی با پسرا تحریک میشم.. دخترا رو هم جنس خودم میدونم و هیچ حسی بهشون ندارم!
میخام تعقیر جنسیت بدم و دختر بشم.. ولی خانوادم.. لطفا بهم بگین من باید چیکار کنم.. توی این لباس های پسرونه دیگه هیچ امیدی به زندگی ندارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دادخواست تطبیق جنسیت دهید تا آزمایشات هورمونی و اورولوژی برای شما انجام شود و با معرفی به پزشکی قانونی روند کار رسیدگی صورت گیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام ، لطفا تا کار به اختلاف عمیق با خانواده نرسیده ، ابتدا باید بدانید که در قانون پیش بینی شده که امثال شما می توانید دادخواست تغییر جنسیت بدهید بنا براین ضمن حفظ آرامش خود و حوصله و اینکه محکم باید مشکل خود را از طریق قانونی حل کنی، چند کار میگم به ترتیب انجام بده :
اول سریعا مشکل خود را با مدیر و معلم پرورشی مدرسه به صورت خصوصی درمیان بزار که آنها مواظب شما باشند که پسرای همکلاس و معلمین مدرسه شما را اذیت نکنند و درکتان کنند و با خانواده همفکری کنند برای حل مشکل شما و اینکه تا تغییر جنسیت شما را درک کنند .
دوم زنگ بزن به 123 اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی و مشکل را بهشون بگو و ازشون درخواست کن که بیایند و مشکل شما را با پدر و مادر شما درمیان بزارن و آنها را توجیه کنند که دادخواست تغییر جنسیت را بدهند به دادگاه خانواده.
سوم اگر معلمین و 123 کاری نکردند خودت حضوری برو به نزدیکترین اداره بهزیستی قسمت حقوقی و درخواست کمک فکری و معنوی و پشتیبانی کن.
چهارم اگر بهزیستی هم کمک نکرد خودت برو وقت ملاقات با دادستان یا معاون دادستان و رییس دادسرا بگیر و درخواست کنید که آنها ضمن انجام وظیفه قانونی خود در قبال شما، خانواده شما را توجیه کنند تا دادخواست تغییر جنسیت شما را بدهند.
پنجم اگر نشد تشریف ببرید اداره معاضدت قضایی کانون وکلا و درخواست وکیل معاضدتی کنید
ششم برید نزد مشاور خانواده
بازهم اگر سوالی بود از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من، وکیل کشاورز، تماس بگیرید.