مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

با سلام بنده یک ماشین را قولنامه کردم طرف خریدار پول بنده را داده فقط سه میلیون مانده بابت انتقال سند حالا می‌گوید وکالت فروش را بنام دیگری بزن از لحاظ قانونی اشکالی در این زمینه است و بعد از آن مدعی این وکالت بنام شخص دیگر نمی نماید
باتشکر از شما

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
طرف معامله شما خریدار است .
اگر توافق جدیدی می نمایید حتماً مکتوب نمایید و ذیل تمام نسخ (نسخه ها) قولنامه(مبایعه نامه) قید و امضاء نمایید.

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باسلام. اگر با خریدار قولنامه دارید پشت قولنامه یا در کاغذ دیگری بنویسید به درخواست خریدار وکالت فروش به شخص دیگری بنام..... تفویض واعطا گردید.وخریدار بنام ...... هرگونه ادعای بعدی را از خود سلب نمود.
(جوادزارعی وکیل دادگستری 09122219001)