مشاوره حقوقی رایگان - میزان نفقه

من درسند ازدواج میزان نفقه ماهیانه یک سکه زدم،وشوهرم قبول کردولی شوهرم هیچی پرداخت نمیکندالان هم داریم جدا میشم آیا قابل وصول هست،باتشکر

پاسخ ها :

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

نفقه ماهی یک سکه؟!
بهرحال اگرشرط ضمن عقد بوده می توانید از طریق قانونی اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید مفاد این شرط برسی شود تا بتوان اظهار نظر دقیقی نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نفقه معوقه اری قابل مطالبه است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است