مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زوج

من دو سال هست که ازدواج کردم همسرم به درستی کار نمیکنه اگر هم کار میکنه میده خرج خانواده ش خونه داشتیم که پس داد با پولش کار کنه رفتیم تو یه اتاق خونه ی پدرم باز هم کار نکرد
الان من خونه گرفتم و...
اما یکماه هست که رفته و قهر کرده تو این دو سال نه خرجی نه تلاشی نه محبتی تازه تهدید میکرد که پول ندی خونه نگیری میرم زن دوم میگیرم
نمی دونم باید چیکار کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید از حربه مالی استفاده کنید و مهریه خود را اجرا بگذارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص مسائل حقوقی سوالی دارید مطرح نمایید در خصوص این موارد می‌بایست به پزشک مشاور خانواده مراجعه کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست مطالبه نفقه وتهیه منزل بدهید وبرای طلاق اقدام کنید،مهریه هم به اجرا بگذارید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام دادخواست طلاق به استناد عسروحرج بدهید !

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مهریه و نفقه تان را مطالبه کنید چنین زندگی ارزش ادامه ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عدم تمکین زوج در قانون تعریف نشده است بلکه عدم تمکین زوجه در قانون تعریف شده است.
از لحاظ حقوق مالی خویش از جمله نفقه می‌توانید وارد عمل شوید و به اصطلاح خرجی خود را از این طریق مطالبه نمائید.
از لحاظ طلاق و متارکه نیز می‌توانید به استناد بند 1 ماده 1130 قانون مدنی نسبت به جداشدن اقدام بفرمائید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دادخواست مطالبه نفقه بدهید مهریه خود را اجرا بگذارید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت داراه مسائل حقوقی این چنینی که مربوط به حوزه خانواده است دو بعد دارد یک بعد حقوقی آن است و دوم بعد روانشناسی آن است که باید هر دو بعد بررسی شود چرا که ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

عدم تمکین زوج وصف قانونی ندارد
شما میتوانید، مهریه و نفقه خود که تهیه منزل در شاءن زوجه هم شاملش میشود، را مطالبه کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتوانید نفقه ایام گذشته را مطالبه کنید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام میتوانید با استناد به عسرو حرج نسبت به طلاق اقدام نمایید و اگر غیبت ایشان ادامه دار شد تا ظرف مدت پیش بینی شده در قانون میتوانید از وکالت در طلاق استفاده نمایید

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

سلام بصورت حقوقی و کیفری میتوان عدم تمکین ارائه نمود و همین مسئله میتواند مقدمه دعوای طلاق باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نفقه همسر و اولا وظیفه قانونی زوج است نه زوجه و در صورتی عاجر از پرداخت نفقه هست موضوع میتواند ایجاد حق طلاق برای زوجه نماید