مشاوره حقوقی رایگان - تعویض ضامن وام

باسلام و عرض ادب. بنده سال 94 مبلغ 50 تومان وام دریافت کردم و 30 تومان ان را در همان بانک سپرده 5ساله قرار دادم و از آن سپرده بجای اوردن 2ضامن استفاده کردم الان مدت سپرده تمام شده و میخواهم پول را برداشت کنم و بجای سپرده ضامن بیاورم لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

چه کمکی از دست ماساخته است؟ سوال شما چیست؟

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام باید ببینید اون بانک موافقت میکنه یا نه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer