مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک

سلام.بنده ملکی را با عمویم به صورت وکالتی و دانگ مساوی 4سال قبل خریداری کردیم و حالا اگر برای مزایده 14 میلیارد قیمت گذاری شود .شرایط چگونه خواهد بود وچه مبلغی دست طرفین رو میگیره.ودادسرا چقدر رو بر میداره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام نیم عشر به عنوان حق الزحمه دادگاه و الباقی بین طرفین

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حق الاجرا نیم عشره دولتی ست یعنی 5 درصد ارزش بهای خواسته 700 میلیون تومان

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیم عشر برداشت می شود و بقیه بین شما تقسیم می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر کسی که بیشترین قیمت را بدهد می‌تواند ملک را بردارد و به نسبت سهام خود تقسیم می‌شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیم عشر برداشت می شود و بقیه بین شما تقسیم می شود