مشاوره حقوقی رایگان - مالک و مستاجر

سلام و وقت بخیر
بنده به درخواست مالک زودتر از تاریخ قرارداد ملک را تخلیه و کلید را تحویل دادم
اما بعد از گذشته 2 ماه از تاریخ اتمام قرارداد هنوز ایشان از عودت مبلغ رهن که 400 میلیون تومان هست سر باز زده اند
میخوام بدونم در صورت شکایت دادگاه خسارت تاخیر در عودت مبلغ چگونه و چه رقمی محاسبه میکند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اظهارنامه به طرفیت ایشان ارسال نمایید و تاخیر تادیه از زمان طرح دعوای شما محسوب می‌شود

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بستگی به توافق و متن نگاشته شده فی مابین داره .
البته بهتر است اظهارنامه ای براشون ارسال کنید
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
ابتدا باید اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد
لکن خسارت تاخیر تادیه یا وجه التزام قراردادی از تاریخ مطالبه قابل محاسبه خواهد بود که باید تخصصی مورد بررسی قرار گیرد.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام از زمان تقویم دادخواست به نرخ شاخص بانک مرکزی

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
از زمان مطالبه به نرخ شاخص بانک مرکزی
موفق باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا باید اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدارکی دارید ابتدا برای ایشان اظهارنامه ارسال نمایید سپس دادخواست بدهیدجسارت هم می‌توانید از زمان اظهارنامه مطالبه کنید