مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی تیر برق در زمین کشاورزی با حکم دادگاه

با سلام و خسته نباشید . پدر من در روستا صاحب یک زمین کشاورزی هست که همسایه کناریش با آوردن برق به زمین خودش دو عدد تیر برق داخل زمین ما جایگذاری کرده . بعد از شکایت دادگاه طی حکمی طرف رو ملزم به جابجایی تیر برق ها و رفع تصرف عدوانی کرده ولی نه شخص نه دادگاه و نه اداره برق هیچ اقدامی برای جابجایی انجام نمیدهند تاکید میکنم حکم قطعی دادگاه برای انجام جابجایی رو هم داریم. با تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حکم قطعی لازم الاجرا از سوی واحد اجرای دادگاست، پیگیری فرمایید. بهتر است جهت اخذ راهکار قانونی تمای بکیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .