مشاوره حقوقی رایگان - تهیه مسکن و طلاق

سلام وخسته نباشید من حدود دوماهه طلاق گرفتم و یک دختر سه ساله دارم که پدرش حضانتش رو دادن به من هرماه قرار پنج میلیون پول بدهند بهم و اینکه برامون خونه اجاره کنند در سند طلاق تهیه مسکن قید نشده فقط دربرگه ای که پیش وکیل هست تهیه مسکن درج شده الان آقا نه ماهی پنج میلیون و میده نه خونه ای برامون اجاره کردند الان تکلیف من چی هست و چه کاری میتونم انجام بدم که حداقل برامون خونه تهیه کنند؟

پاسخ ها :

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

سوالتون واضح نیست در صورت تمایل تماس بگیرید. برگه پیش وکیل منظورتون توافق هست؟

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق رأی دادگاه می توانید درخواست صدور اجرائیه بدهید و مبلغ پنج میلیون تومان را مطالبه کنید.
بابت تهیه مسکن جدا طبق توافق دادخواست بدهید ممکن است دادگاه قبول کند.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست مطالبه نفقه بدهید،تعهدی برای تهیه خانه ندارد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید
افاقه نکرد
دادخواست متناسب مطرح گردد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام نفقه را پیگیری کنید و تهیه مسکن هرچیزی که بعد از طلاق توافق کردید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ایشان ملزم نیست برای شما خانه تهیه نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نفقه باید پرداخت شود ولی در موردتهیه مسکن ایشان تعهدی ندارند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
همان نفقه نیز شامل مسکن هست مگر نسبت به مسکن توافق جداگانه ای صورت گرفته که اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
متاسفم که در این شرایط دشوار قرار دارید. در مورد سوال شما، در اینجا چند نکته وجود دارد که باید به آنها توجه کنید:

قبل از مراجعه به دادگاه، حتماً با با بنده در تماس باشید تا با ارائه بهترین راهکار برای پیشبرد پرونده‌تان در مورد حقوق خود بهترین نتیجه برای تان حاصل شود.
جمع‌آوری مدارک و مستندات لازم را به طور کامل انجام دهید.
حق نگهدارتان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید با اون برگه‌ای که دارید الزام همسرتان را از مرجع محترم قضایی مطالبه نمایید