مشاوره حقوقی رایگان - نم دیوار آپارتمان و خسارت گرفتن از مدیر

با سلام دیواراین جانب به علت چک نکردن و پاک نکردن مسیر راه آب پشت بام نم زده آیا با توجه به اینکه مدیر ساختمان هر ماه شارژ دریافت نموده میتواتم از مدیر ساختمان به دلیل عدم نظافت راه اب قبل از فصل بارندگی شکایت کنم و خسارت بگیرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر وظایف خود را انجام نداده باشند می‌توانید اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به شرح وظایف مدیر ساختمان و نحوه انجام وظایف وی دارد در صورتی که تخلف محرز شود،وصول خسارت ممکن است