مشاوره حقوقی رایگان - الزام به دریافت گواهی انحصار به وراثت با وجود مبایعه نامه

با درود و عرض ادب. زمینی متعلق به والده پدرم بصورت مشاع است و به امانت با تقسیم نامه ناظر به 1357 که متراژ ماترک پدرم در ان قید شده است.از آن زمان تاکنون چه عمو و چه مورث آن تصرف نمودند خیانت در امانت نیز کردند و در دادگاه از سال 99 تاکنون پیگیری حقوقی می شوداز پدر مبایعه نامه دستی با حضور شاهد دارم بتازگی پدر به رحمت خدا رفتند آیا باید گواهی حصر وراثت بگیرم یا با بیع نامه و گرفتن وکیل که (وکیل پدرم بوده است) می‌توانم ادامه روند دادرسی را داشته باشم با توجه به قانون جدید مبایعه نامه ها که بتازگی توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام شده است..

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام حصر وراثت حتما باید باشد/ وکیل پدر هم درسا لست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای گرفتن گواهی انحصار وراثت اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا راهنمایی شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما به قائم مقامی مرحوم پدرتان می‌توانید ادامه روند دادرسی را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست متناسب مطرح گردد

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
به شما قویاً توصیه می‌کنم که برای مشاوره در مورد این موضوع خاص با با بنده در تماس باشید تا وضعیت شما را به طور کامل بررسی کنم و به شما در مورد بهترین اقدامات بعدی توصیه کنم.

با این حال، می‌توانم برخی از اطلاعات کلی ارائه دهم که ممکن است برای شما مفید باشد.

گواهی حصر وراثت: گواهی حصر وراثت سندی است که توسط مراجع قضایی صادر می‌شود و وراث متوفی را مشخص می‌کند. این سند برای انجام بسیاری از امور مربوط به اموال متوفی، مانند انتقال املاک و دارایی‌ها، ضروری است.
مبایعه نامه: مبایعه نامه سندی است که نشان‌دهنده انتقال مالکیت یک ملک از یک شخص به شخص دیگر است. در ایران، مبایعه نامه‌ها باید به صورت کتبی تنظیم شوند و توسط دو شاهد امضا شوند.
خیانت در امانت: خیانت در امانت جرمی است که در آن شخصی که اموال یا دارایی‌های دیگری را به او سپرده شده است، آنها را تصاحب یا به نفع خود استفاده می‌کند.
قانون جدید مبایعه نامه ها: در سال 1399، مجمع تشخیص مصلحت نظام قانون جدیدی را در مورد مبایعه نامه ها تصویب کرد. این قانون برخی از الزامات مربوط به تنظیم مبایعه نامه ها را تغییر داد.

با توجه به اطلاعاتی که ارائه کردید، به نظر می‌رسد که شما ممکن است برای ادامه روند دادرسی خود به گواهی حصر وراثت و مبایعه نامه پدرتان نیاز داشته باشید. فلذا وقت مشاوره بگیرید تا مدارک بررسی گردد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست ابتدا انحصار وراثت دریافت کنید

و اگر مطابق آن ارثی به شما یا به والدین شما رسیده است می‌توانید حق خود را مطالبه کنید