مشاوره حقوقی رایگان - دسترسی به ابلاغیه های شخصی قدیمی

سلام، آیا امکان دارد به ابلاغیه های شخصی قدیمی از سال 1397 تاکنون خودم جهت پیگیری در پرونده های فعلی دسترسی داشته باشم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق سامانه ابلاغ در دفاتر خدمات قضایی پیگیری فرمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اگر آنگاه سامانه ثنا داشته باشید

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

با سلام و احترام،

در حال حاضر، امکان دسترسی مستقیم به ابلاغیه‌های شخصی قدیمی از طریق سامانه‌های الکترونیکی قضایی ایران برای اشخاص عادی وجود ندارد. ابلاغیه‌ها به صورت الکترونیکی در سامانه ثنا (https://adliran.ir/Home/SelectLink/2) به اشخاص ابلاغ می‌شوند و فقط در مدت زمان مشخصی در این سامانه قابل مشاهده هستند.

با این حال، راه‌هایی برای دسترسی به ابلاغیه‌های قدیمی وجود دارد که می‌توانید از آنها استفاده کنید:

1. مراجعه به دفترخانه یا دادگاه:
می‌توانید با در دست داشتن مدارک شناسایی به دفترخانه یا دادگاه مربوطه مراجعه کرده و درخواست چاپ ابلاغیه‌های قدیمی خود را بدهید.
توجه داشته باشید که برای انجام این کار ممکن است نیاز به ارائه دلایل و مدارک دال بر ضرورت دسترسی به ابلاغیه‌ها داشته باشید.

2. وکیل:
می‌توانید ببا دفتر بنده هماهنگ کنید تا برای شما پیگیری لازم را برای دسترسی به ابلاغیه‌های قدیمی انجام دهم.
چون وکلا با داشتن دسترسی به سامانه‌های قضایی، ممکن است بتوانند ابلاغیه‌های شما را حتی اگر از طریق سامانه ثنا حذف شده باشند، بازیابی کنند.

3. تماس با واحد پشتیبانی سامانه ثنا:
می‌توانید با واحد پشتیبانی سامانه ثنا (https://adliran.ir/Home/SelectLink/2) تماس گرفته و از آنها راهنمایی بخواهید.
با اینکه امکان دسترسی مستقیم به ابلاغیه‌های قدیمی از طریق این واحد وجود ندارد، اما ممکن است آنها بتوانند شما را راهنمایی کنند که چگونه می‌توانید برای یافتن ابلاغیه‌های خود اقدام کنید.

نکات مهم:
توجه داشته باشید که دسترسی به برخی از ابلاغیه‌ها، مانند ابلاغیه‌های مربوط به پرونده‌های امنیتی، ممکن است با محدودیت‌های بیشتری روبرو باشد.
ذخیره سازی ابلاغیه‌های الکترونیکی پس از دریافت آنها در مکانی امن، مانند رایانه شخصی یا حافظه جانبی، می‌تواند برای دسترسی به آنها در آینده مفید باشد.