مشاوره حقوقی رایگان - درباره قرار رای باز از زندان

با عرض سلام و وقت بخیر
برادرم بخاطر شرارت به 5سال و 3ماه حبس محکوم شده میخوام بدونم شرایط استفاده از قانون رای باز جچوریه؟
تشکر از اینکه وقت میارین.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق قاضی ناظر زندان موضوع را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بر اساس رای دادگاه وبا توجه نوع جرم و شخصیت مجرم و سا بقه محکومان ،با سپردن وثیقه مناسب محکومیت را خودرا خارج از زندان بگذارند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به جزئیات پرونده اتهام و شرایط برادرتان دارد با نیازمند گفتگوی متقابل است تا راهنمایی شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید درخواست خودرا به شورای طبقه بندی زندان ارائه بررسی خواهد شد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق زندان و قاضی ناظر بر زندان موضوع را پیگیری فرمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند فعلا موافقت نمی‌شود مگر توسط مددکاری زندان تأیید شود آنگاه با شرایطی امکان پذیر است
مفاد دادنامه حائز اهمیت است که باید به نظر برسد

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

با سلام و احترام،

قانون رای باز در ایران به زندانیان واجد شرایط اجازه می‌دهد تا بخشی از دوران محکومیت خود را خارج از زندان سپری کنند. این نوع مرخصت به عنوان فرصتی برای زندانیان تلقی می‌شود تا ضمن حفظ ارتباط با جامعه، زمینه بازگشت سالم و بدون مشکل آنها به جامعه فراهم شود.

شرایط استفاده از قانون رای باز:
نوع جرم: جرایمی که مشمول قصاص نفس یا محکومیت‌های دائمی هستند، از جمله جرایم مربوط به مواد مخدر، محاربه و افساد فی الارض، از استفاده از این قانون محروم هستند.
میزان تحمل حبس: متقاضی باید حداقل یک سوم از مجازات حبس خود را در زندان گذرانده باشد.
عدم سابقه سوء رفتار
ارائه تعهدات
تامین وثیقه

مراحل استفاده از قانون رای باز:
ارائه درخواست
بررسی درخواست
صدور حکم
نظارت و مراقبت

نکات مهم:
استفاده از رای باز یک حق مطلق برای زندانیان نیست و قاضی یا شورای طبقه‌بندی زندان با بررسی شرایط هر مورد، نسبت به صدور یا رد درخواست تصمیم‌گیری می‌کنند.
در صورت نقض تعهدات یا ارتکاب جرم جدید توسط زندانی در دوره مرخصت، وی به زندان بازگردانده شده و از امتیاز رای باز محروم خواهد شد.
برای کسب اطلاعات دقیق‌تر و جزئیات بیشتر در خصوص شرایط و مراحل استفاده از قانون رای باز، می‌توانید تماس بگیرید تا خدمتتون عرض کننم

امیدوارم این اطلاعات مفید بوده باشد. در صورت داشتن هرگونه سوال دیگر، در خدمت شما هستم.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می‌بایست از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید یا بعد از تحمل یک سوم درخواست آزادی مشروط داشته باشید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

از طریق اجرای احکتم یا شورای طبقه بندی زندان درخوتست خود را با دلایل مطرح نمایید.باید یک سوم مجازات را گذرانده باشید تا تقاضای آزادی مشروط نمایید.