مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

سلام
پدر بنده 25 سال است که فوت کرده و تمام املاکی که خریده است به صورت قولنامه ای بوده و ثبت محضری ندارد . تمام مدارکی هم که ثابت میکند ایشان مالک زمین هستند مفقود شده یا مدرک کپی شده از آن باقی مانده . برای این املاک چگونه باید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند باید مالکیت وی محرز شود
راه حل هایی وجود دارد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه و اخذ اطلاعات تکمیلی است.
موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای اثبات ادعای خود یا باید مدرک داشته باشید و یا اینکه شاهد معرفی کنید