مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند برای زمین قولنامه ای

سلام
بنده قطعه زمینی رو از برادرام خریدم به صورت قولنامه ای که پدرم هم قولنامه ای خریده ولی سند مادرش در دست نیست و قولنامه ی پدرم هم بعلت قدیمی بودن ناخوانا و قابل استناد نیست اما با استشهاد محلی تصرف ما قطعیه بمدت 50 سال. چجوری میتونم اقدام به گرفتن سند کنم ؟ مساحت زمین حدود 3000 متر هست. تابحال چندبار به املاک مراجعه کردم اما فقط تو دور باطل میندازن و هر دفعه یه بهانه ی جدید میارن که نمیشه. لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

استشهادیه محلی دال بر مالکیت تنظیم کنید
استشهادیه ایی دال بر مالکیت از شورای محلتون دریافت کنید و به شهرداری و اداره املاک مراجعه کنید
اگر قبول نکردند با اخد وکیل اقدام به تنطیم دادخواست اثبات مالکیت بکنید