مشاوره حقوقی رایگان - چک اجاره

باسلام پدر بنده به برادرم بدهکار بوده ملکی داشته داده به اجاره و به مستاجر گفته چک اجاره را به نام برادرم ثبت بشود و الان پدرم فوت کرده آیا ورثه میتونند چک را از برادرم بگیرند درصورتی که برادرم میگه بابت طلبم چک داده شده به من

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر موضوع احراز و اثبات شود آری

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ادعای برادر شما با ظاهر موافقت دارد و شما مدعی خلاف هستید و باید این موضوع را اثبات نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بنام برادرتان ثبت شده اصل بر مالکیت ایشان اثبات خلافش با ورثه است