مشاوره حقوقی رایگان - برابر اصل نمودن

با سلام مبایعه نامه ای در سال 98 منعقد توسط وکیل فروشنده امضأ شده که واژه از طرف هم زده شده بدون اثر انگشت دیگران هم اثر انگشت و امضا دارند سپس وکیل دادگستری که یکسال بعد وکیل دادگستری وکیل، وکیل فروشنده شده دقیقا جای امضأ فروشنده برابر اصل نموده بدون مهر خودش آیا قانونی است وکیل دادگستری میتواند یکسال بعد مدارکی را مانند مبایعه نامه برابر اصل نماید؟ بدون مهر وکالتش ؟ قانونی است؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

سوال خود را واضح بیان نمایید در صورت تمایل گزینه مشاوره تلفنی را انتخاب نمایید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

چنین برابر اصل کردنی اثر حقوقی ندارد

امیر محمدپور شیرمرد

جناب آقای امیر محمدپور شیرمرد :

در صورت عدم عزل وکیل ..مصدق و برابر اصل کردن اسناد با مهر و امضای وکیل مانعی ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مدارک‌ باید مورد بررسی قرار گیرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
منعی برای برابر با اصل نمودن اسناد بدون مهر وجود ندارد