مشاوره حقوقی رایگان - بازیابی آگهی شش ماه پیش درج شده در سایت درج آگهی

سلام ،بنده شش ماه پیش یک خودرو مدل 1401 از سایت درج آگهی خریداری نمودم ‌کارکرد ماشین 7000کیلومتر عنوان شده بود که متاسفانه من در قولنامه درج ننمودم ماه پیش به دلیل روشن نشدن ماشین به نمایندگی مراجعه نمودم و متوجه شدم کیلومتر خودرو توسط فروشنده دستکاری شده و35000کیلومتر کم شده و ماشین به دلیل دستکاری کیلومتر از گارانتی شرکت خارج شده و هزینه سوختن کامپیوتر آن به صورت آزاد محاسبه شدوبنده متحمل ضرر زیادی شدم چطور میتونم آگهی شش ماه پیش ماشین رو بازیابی کنم و شکایت کنم؟ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید و طبق نظر کارشناس خسارت خود را مطالبه کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در فرض سوال امکان موفقیت ضعیف است.
موفق باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اثبات این موضوع کمی مشکل به نظر می‌رسد ولی محال نیست می‌توانید ادله را بیابید و شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع نیاز به کارشناسی دارد ابتدا باید تامین دلیل کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به سایت مربوطه رجوع و رایزنی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نگران نباشید تامین دلیل انجام دهید سپس شکایت کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، با جمع آوری ادله و مدارک مخصوصا نظر کارشناسی در اینخصوص اقدام فرمایید