مشاوره حقوقی رایگان - سلام کیلومتر دستکاری

ایا کیلومتر دستکاری شده برای کسی که ماشین رو خرید و اطلاعی نداشته جرم دادگاهی دارد موقع فروش

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر عدم اطلاع و عدم سونیت فروشنده ثابت سود جرمی محقف نشده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حرم محسوب نمی شود
ولی تحت شرایطی تدلیس در معامله محسوب می شود و معامله قابل فسخ است.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورتی که عدم اطلاع و عدم سوء نیت فروشنده ثابت شود جرم محقق نشده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله قابل مجازات است و برای بار اول به حبس از ده روز تا دو ماه و یا جزای نقدی از‌ پنجاه هزار تا پانصد هزار ریال و یا هر دو مجازات و در صورت تکرار به دو تا شش ماه حبس محکوم خواهد شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

جرم نیست اما اگر تقصیر ثابت شود. تدلیس در معامله است و قابل فسخ است

امیر احمدآبادی

جناب آقای امیر احمدآبادی :

سلام
جرم نیست ولی امکان تحقق تدلیس وجود دارد و قابل فسخ است.