مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی زائده عرضی مهره کمر

باسلام بنده در یک آپارتمان مشغول بازسازی منزل بودیم که بدلیل وجود تخته در طبقه همکف یکی از همسایگان پاش به تخته میگیره و می افتد روی زمین و به تشخیص دکتر مهره های چهرم و پنجم ستون فقراتش زائده های عرضی دچار شکستگی میشود که باید به مدت 1 ماه استراحت میکرده است بعد از یک ماه این خانم اقدام به شکایت از بنده کرده است با توجه به اینکه بنده با مالک قرارداد کاری ندارم و ایشون پولی به بنده نداده اند و تخته هم کرایه ای بوده است آیا دیه یا شکایت این خانم از بنده به نتیجه ای میرسد؟ مبلغ دیه چقدر است؟ کارشناس دادگستری 70 درصد بنده رو مقصر دانسته اند.

پاسخ ها :

حبيب اله  احمدي

جناب آقای حبيب اله احمدي :

با سلام با توجه به اظهارات خودتان شما مسبب ورود صدمه هستید و باید دیه را مطابق حکم دادگاه پرداخت نمایید میزان دیه نیز پس از معاینه مجدد پزشکی قانونی و اظهارنظر ایشان معلوم خواهد شد