مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو خریداری شده بابت مهریه

با سلام من حدود دو سال پیش پراید خریدم البته از نفر دوم مهلت تعویض پلاکش تموم شد با صاحب اصلیش تماس گرفتم با هزار مصیبت دوباره تعویض پلاک قبل عید زد بنامم ولی متاسفانه متوجه شدم این بار ماشین چون بنام ایشون بوده توقیف شده به واسطه مهریه زنش . الانم ماشین توقیف هستش ایا دولت ماشین رو میتونه مزایده کنه و پول زنه رو بده؟ تکلیف من چی میشه؟ زمان توقیف بعد از خرید من بوده

پاسخ ها :

توقیف خودرو خریداری شده بابت مهریه توقیف خودرو بابت مهریه رفع توقیف خودرو توقیف خودرو خودرو مهریه