مشاوره حقوقی رایگان - پنجره مشرف به حیاط همسایه

سلام خسته نباشید
همسایه جلویی ما (که عموی منه) داره خونه میسازه و حدود دو متر اینا حیاط خلوت گذاشتن تا در طبقات دوم و سوم پنجره بذار .درضمن میخوان که پنجره بزرگ راه پله رو هم به طرف حیاط ما بزارن و اگه اینطور بشه تمام حیاط و خونه ما حتی حمام که تو حیاط داریم دیدگاه اونا میشه ایا ما میتونیم شکایت کنیم و جلوشونو بگیریم میگن چون 2 متر حیاط خلوت دارن میتونن در غیر اینصورت حیاط ما کلا معنی پیدا نمیکنه و اسایش ما از دست میره.
و اینکه چون تفکیک سند صورت نگرفته و سند یکی هست میشه از طریق شکایت به جایی رسید لطفا راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام از یک کارشناس رسمی دادگستری در امور ساختمان مشاوره بگیرید بهتر شما رو راهنمایی می کنن