مشاوره حقوقی رایگان - خودروی قولنامه ای

با سلام بنده در اسفند ماه 1396خودروی سواری را به مبلغ 29میلیون به صورت قولنامه دستی با یکنفر شاهد معامله کردم که فروشنده به من گفته بود سند بنام خودش هست در حالیکه دروغ گفته بود و دو معامله قبل از وی نیز بدون سند انجام شده بود، از مدارک فقط بیمه نامه و کارت ماشین را به من داد و قرار شد که در تیر ماه 97 بنده 9میلیون باقیمانده پول ماشین را بدهم و سند را بنام بزند، اما در زمان مقرر بنده نتوانستم مبلغ را پرداخت کنم و تقاضای مهلت کردم که قبول نکرد و از بنده شکایت خیانت در امانت کرد و حکم توقیف ماشین صادر شد که بنده با ارائه قولنامه و مدارک حکم رفع توقیف از دادگاه گرفتم، برای تسویه حساب به طرف گفتم با مراجعه به محضر سند را انتقال بده و مابقی پول را بگیر که گفت باید 10میلیون اضافه بدهی تا سند بزنم که قبول نکردم و دوبار پس از آن هم اقدام به توقیف نمود که هر بار رفع توقیف گرفتم، اما آخرین بار اقدام به قرار دادن مواد مخدر در خودرو توسط شخصی که اجیر کرده بود نمود و متاسفانه به راحتی بنده به زندان افتادم و با این که اصل برگه پارکینگ در اختیار بنده هست، اما فروشنده از طریق صاحب سند اقدام به توقیف پلاک کرده و با توجه به اینکه با مواد مخدر آشنا بوده به راحتی اقدام به ترخیص ماشین از پارکینگ کرده و تمام مدارک و وسایلی که داخل ماشین داشتم رو هم سرقت کرده و برده و پلاک ماشین و سند رو هم زده بنام خودش، حالا من چطوری باید به ماشین برسم و چطوری این موضوع رو ثابت کنم؟ 20میلیون بابت ماشین بهش داده بودم و 5میلیون هم بابت خلافی و تعویض لاستیک‌ها و بقیه موارد پرداخت کردم،

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

الزام به تنظیم سند رسمی وتعویض پلاک و تحویل مبیع به استناد قولنامه.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001)