مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

باسلام. 90میلیون پول به طرفم دادم و درقولنامه نوشته شده که در خرید و فروش برنج بکارگیری کنه و سود به من بده ولی پول من رو برداشته و رفته و اصلا خرید و فروش برنج درکار نبوده ایا میتونم به جرم کلاهبرداری ازش شکایت کنم؟شکایت رو از کجا شروع کنم؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
دوست عزیز با توجه به سوال ظاهرا این اتفاق در شما کشور یا استان گیلان افتاده دفتر بنده لاهیجان است با توجه به سوال در صورت تمایل می توانید مراجعه حضوری داشته باشید
در صورت نیاز به مشاوره کامل تر به پروفایل بنده مراجعه نمایید شماره بنده ذکر شده است

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شرایط کلاهبرداری را ندارد می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید