مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون مشترک جانبازی

احتراما به اینجانب در تاریخ …. سرباز سپاه بوده ام که در تاریخ …… در حین انجام کار عملی دچار اسیب دیدگی از ناحیه بیضه و مجبور به برداشت ان شده که در صورت جلسه کمیسیون 134 قانون استخدامی سپاه در تاریخ …. طی نامه شماره …..پ/س جانبازی اینجانب تایید که کلیه مدارک نیز موجود می باشد. مراتب توسط سپاه پاسداران به بنیاد شهید و امور ایثارگران استان جهت احراز جانبازی ارسال که طی نامه شماره ….. در تاریخ …… کمیسیون احراز جانبازی استان از قبول رای خودداری و بیان داشتند که مشمول مقررات جانبازی نمی باشم پس از ارسال به ماده 16 جوابی داده نشد و در تاریخ … به اداره کل بنیاد شهید ارجاع که پس از گذشت 5سال هنوز خبری از جواب کمیسیون مشترک جانبازی اینجانب توسط اداره مربوطه نشده حال باگذشت این مدت از پرونده هنوز جوابی نگرفتم
حال تقاضای دستور العمل یا ایین نامه مشابه پرونده اینجانب در بنیاد را دارم که بتوانم همزمان به دیوان شکایت خود را مطرح کنم در صورت امکان بندی ماده ای تبصره ای که در قانون وجود دارد و مشابه پرونده اینجانب باشد
لطفا رهنمایی کنید با مراجعه چند هقته پیش اظهار داشتند که در نوبت قرار دارید اگه لیست سفارشی ندهند و کمیسیون مشترک برای یک نفر تشکیل نمیشود بلا تکلیف هستم نمیدانم چیکار کنم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به نظر میرسد مشمول مقررات و امتیازات جانبازی نیستید