مشاوره حقوقی رایگان - کسر از ودیعه مستاجر

سلام من چندین سال یک خونه اجاره کرده بودم و سال به سال هم نسبت به سال جدید قرار داد تمدید می کردم و حالا موقع تخلیه موجر می گوید باید 20 میلیون از پول پیش بابت هزینه نقاشی کم کنم و من توافق کردم که کم کن که حداقل بتونم عمده پول که 180 میلیون بوده بگیرم و الان می تونم شکایت کنم ازش بابت اون 20 میلیون چون اگه توافق نمی کردم پولمو نمی داد و مدت داد رسی هم طولانی میشد چی کار باید بکنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حق داشته ، شکایت شما بی فایده است اما اگه کمتر هزینه کرده باشه ما به التفاوت را می توانید پس بگیرید