مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام من برج 5 سال 96 یک خودرو را از نمایشگاه خریدم که پول ماشین رابه صورت نصف نقد و نصف دیگر با یک فقره چک که یک ماه بعد از بانک برداشت شد دادم و سند ماشین در این مدت در نمایشگاه امانت بود وقتی برای سند ماشین به نمایشگاه رفتم سند را ندادند و بعد از مدتی فهمیدم که ماشین شکایت بدهی از کارخانه به مبلغ 6000000 را دارد از آنجایی که نمایشگاه دار آشنا بود و من به او اعتمادکرده بودم قولنامه هم آماده نکرده بود ولی حالا دست دست میکند و سند را نمیدهد حالا باید چکار کنم میخواهم شکایت کنم از کجا شروع باید کنم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام مدارک باید بررسی گردد بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید

دکتر داود کرمی

دکتر داود کرمی :

استان :

سلام. شکایت خیانت در امانت از باب استرداد سند ماشین بنمائید