مشاوره حقوقی رایگان - عکس کارت ملی و کارت بانکی

با سلام من دو روز پیش عکس کارت ملی و کارت بانکی رو برای احراز هویت برای سایت شرط بندی فرستادم ‌اما قبلش کد ملی و نام پدر رو با برنامه خط زدم همچنین کارت بانکی رو هم همینطور چیزای مهمش رو خط زدم بعد فرستادم میخواسم ببینم مشکلی پیش میاد؟؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.سایت شرطبندیغیر قانونی است و کار خطرناکی کردید و سعی کنید موجودی حساب را خالی کنید.