مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام شوهرم دادخواست طلاق داد و بعد رفتن به جلسه من مهریه زدم اجراطلاق از طرف زوج
حالا ایشون دادخواست پس گرفتن
و حکم تمکین از دادگاه گرفتن
آیا من اگه اعتراض بنویسم که فقط ایشون برای اینکه من مهریم گذاشتم اجرا برام تمکین زده اعتراض مسموعه
آیا میتوانم در اعتراض به اسکرین شات هایش که من رو تهدید کرده استفاده کنم؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.متاسفانه متوجه نشدم کدام دادخواست را پس گرفته اند....به نظر مساله را به خوبی توضیح ندادید.اما در قسمت نهایی که روشن بود شما در بحث تمکین می توانید موضوع پیامکها را منعکس نمایید و اعلام کنید امنیت جانی ندارید.با این حال چنانچه مایل بودید تماس بگیرید تا رایگان راهنمایی لازم صورت گیرد.صادقی زاده وکیل