مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه و سند مالکیت

سلام وقت بخیر
به من و برادرم زمینی دارای خونه ی قدیمی به ارث رسیده و برادرم برای اینکه خونه رو به فروش برسوند می‌خواسته سند بگیره به من گفته برای اینکه راحت تر کار ها پیش برود باید سند به نام یکی از ما بخوره و چون من زیر سن قانونی بودم فروش نامه ای صوری رو گفته امضا کن که سند به نام من بخوره تا راحت تر فروش برود. سوالم اینه الان که من به سن قانونی رسیدم و سند به نام برادرم شده من نمیتونم حق ارثم رو بگیرم؟ چون برادرم دیگر قصد فروش ندارد ولی من دارم میخوام بدونم چون سند به نام اون خورده من دیگر نمیتونم کاری بکنم؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اثبات مالکیت امکانپذیراست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما زیر سن قانونی بودید چطوری سند به نام ایشان صادر شده است مدارک بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به نسبت سهم خود به این خودتان سند تنظیم کنید و اگر برادرتان قبول نکرد می توانید علیه وی طرح دعوا کنید .
چون در آن زمان زیر سن قانونی بودید به راحتی می توانست سهم خود را پس بگیرید.
در صورت امکان بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
..

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

زیر سن قانونی هر انتقال مالی قابل ابطال است، جهت اخذ راهکار قانونی میتوانید تماس بگیرید