مشاوره حقوقی رایگان - ملک ارثی

سلام مادرم 4دخترو1پسرداردو فوت کرده وفقط یک زمین مسکونی بدون سند1000مترداردپسرش میگویدمادرم قبل ازمرگش به من دادزمین را. آیا قانونا ما حقی داریم میتوانیم بگیریم حقمان را؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
صرف ادعا کافی نیست باید مستندات قابل قبول ارائه کند

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست ثمن معامله به نرخ روز از ایشان کنید

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
قوانین مربوط به ارث پیچیده هستند و به عوامل مختلفی از جمله دین، وضعیت تأهل و وجود یا عدم وجود وصیت نامه متوفی بستگی دارند.

در مورد شما، به نظر می رسد که مادرتان فوت کرده و یک زمین مسکونی 1000 متری بدون سند به جا گذاشته است. شما 4 خواهر و یک برادر دارید. برادرتان ادعا می کند که مادرتان قبل از مرگ زمین را به او داده است.

برای تعیین حقوق قانونی شما در این شرایط، باید به نکات زیر توجه کرد:

1. اسناد و مدارک:

آیا مدرکی دال بر ادعای برادرتان مبنی بر واگذاری زمین به او توسط مادرتان قبل از مرگ وجود دارد؟
آیا مادرتان وصیت نامه ای مبنی بر واگذاری زمین به برادرتان نوشته است؟
آیا شما یا خواهران دیگرتان مدرکی مبنی بر مالکیت یا سهم خود در زمین دارید؟

2. قوانین ارث:

طبق قانون ارث در ایران، اگر مادرتان وصیت نامه ای ننوشته باشد، زمین مسکونی بین شما و برادرتان بر اساس سهم الارث شما تقسیم می شود.
سهم الارث هر یک از شما به جنسیت و تعداد فرزندانتان بستگی دارد.
برای مثال، در حالت عادی، پسران دو برابر دختران ارث می برند.

3. اقدامات قانونی:

با توجه به پیچیدگی قوانین ارث و نیاز به بررسی مدارک و شواهد، توصیه می شود برای تعیین حقوق قانونی خود و خواهرانتان به یک وکیل متخصص در امور ارث مراجعه کنید.
وکیل می تواند با بررسی مدارک و شرایط شما، به شما در مورد بهترین راهکارهای قانونی برای احقاق حقوق تان مشاوره دهد.

این ابهامات بایستی برای بنده حل شود تا بتوانم مشاوره دقیق تری خدمت شما ارائه نمایم............

ادعای برادرتان مبنی بر واگذاری زمین توسط مادر قبل از مرگ، نیاز به اثبات دارد.
شما و خواهرانتان نیز می توانید برای اثبات مالکیت یا سهم خود در زمین اقدام کنید.
مشاوره با یک وکیل متخصص می تواند به شما در تعیین حقوق قانونی تان و اتخاذ بهترین راهکار برای احقاق حقوق تان کمک کند.درصورت نیاز تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدارکی نداشته باشند به همه وراث می‌رسد شما نیز این حق را دارید که نسبت به آن پیگیری‌های لازم را انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مادرتان در زمان حیات به پسرش داده باشد معتبر است و بقیه وراث حقی ندارند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید اثبات شود ایشان از مادر ابن زمین را اخذ نموده اند

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اول مالکیت مادر در دادگاه رسما اثبات بشود بعد میرسیم به اختلاف

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای برادرتان نیاز به اثبات دارد، والا ملک ماترک متوفی ست