مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

سلام من فرزند شهید کارمند بانک هستم تقریبا 18 سال سابقه دارم .میتونم با 10 سال ارفاقی بازنشسته بشم با 30 روز حقوق .قبلا 8 سال تایید شده بود الان گفته بودند 10 میشود یا نه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به کارگزینی رجوع کنید

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام و درود و صلوات به روح پر فتوح شهدای گرانقدر

اطلاعاتی که من در اینجا ارائه می‌دهم به طور خلاصه بیان شده و با توجه به اینکه بنده شرایط دقیقی از حضرتعالی نمیدانم ممکن است کامل و دقیق نباشد.

با این حال، می‌توانم برخی از نکات کلی را که ممکن است برای شما مفید باشد، ارائه دهم:

قانون جدید بازنشستگی: در سال 1401، قانون جدیدی برای بازنشستگی در ایران به تصویب رسید که شرایط بازنشستگی را برای همه کارمندان، از جمله مشمولین قوانین خاص، تغییر داد. این قانون شامل موارد زیر است:
افزایش سن بازنشستگی برای مردان به 60 سال و برای زنان به 55 سال
افزایش حداقل سابقه بیمه‌پردازی برای بازنشستگی کامل به 30 سال
امکان بازنشستگی با 20 سال سابقه و با 40 روز حقوق

شرایط بازنشستگی با ارفاق: برای برخی از مشاغل خاص، از جمله فرزندان شهدا، امکان بازنشستگی با سابقه کمتر از 30 سال وجود دارد. با این حال، شرایط دقیق این نوع بازنشستگی بسته به نوع شغل و قوانین مربوطه متفاوت است.

ارائه مدارک: برای درخواست بازنشستگی با ارفاق، باید مدارک لازم را به سازمان تامین اجتماعی ارائه دهید. این مدارک ممکن است شامل گواهی ایثارگری، حکم کارگزینی، لیست سوابق پرداخت حق بیمه و سایر مدارک مربوطه باشد.
درصورت نیاز وقت مشاوره بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به کارگزینی مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان‌ مربوطه موضوع را پیگیری کنید