مشاوره حقوقی رایگان - پلتفرم های چت فیلتر شده

با سلام و تشکر
با توجه به این که قانون در قبال منع دسترسی و فیلترینگ برای پلتفرم های چت خارجی موضع کاملا روشنی اتخاذ کرده، آیا ارائه متن چت یا اسکرین شات، به عنوان مدرک به دادگاه و استناد به آن، وجهات قانونی دارد؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در این مورد دادگاه تصمیم میگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر صحت آن اثبات و احراز گردد اری قابل استناد است

محدثه طباطبایی راد

محدثه طباطبایی راد :

با سلام به عنوان قرینه میتواند مورد استناد دادگاه قرار بگیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ارائه می شود.
اگر شخصی که برعلیه او ارائه شده انکار کند صرف ارائه تصویر مدرک محسوب نمی شود و قابل استناد نیست.
مگر اینکه با بررسی در پلیس فتا مشخص شود واقعی بوده است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دلیل نیست ولی در کنار سایر ادله ممکن است از قرائن باشد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

به تنهایی قابل استناد نیستند مگر دلایل دیگری مثل شهادت شهود یا اقرار و ... نیز وجود داشته باشد و به نوعی برای مقام قضایی علم اینکه متهم این عمل را انجام داده محرز شود‌