مشاوره حقوقی رایگان - خسارت پول پیش منزل

سلام ما قرار بود 300 میلیون پول پیش و شیش میلیون اجاره بدیم که صد میلیون کم داشتیم و قرار شد ده روز بعد این و بدیم که الان پنج ماه هست که نتونستیم اون صد میلیون و بدیم حالا صاحب خونه میگه خسارت این صد میلیون میشه چهل میلیون تومان ؛؛؛؛میخواستم بپرسم این صد میلیون چجوری محاسبه میشه

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر چنین نیست میزان رهن و اجاره را باید کارشناس تعیین کند و خسارت تاخیری که اخذ می شود از زمان ثبت دادخواست است نه از روزی که باید تحویل داده شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنین نیست
لکن
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ادعای واهی است و خلاف قانون مگر آنکه در قرارداد شما راجع به این موضوع مطلبی نوشته شده باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خسارت این مبلغ نخواهد شد، موضوع بستگی به قرار داد اجاره و نحوه تخلف از تعهد دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید مبلغ اجاره را از مشاور املاک بخواهید با در نظر گرفتن دویست میلیون پول پیش محاسبه کند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ماهانه عرف بنگاه سه تا چهار میلیون تومان است که باید از ابتدای کرایه پرداخت شود