مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت عقد نکاح دائم از سوی زوجه زن

سلام. بنده 3 سال پیش در حضور عاقد پدر و مادر و برادر خانومم با مهریه 20 سکه طلا و عقد دائم خوندیم و روی برگه ای معتبر ثبت و مهر و امضا از سوی عاقد شد و قرار شد در اولین فرصت به اولین محضر بریم برای ثبت. و ما بعد از یک سال زندگی مشترک رفتیم برای ثبت که خانومم پشت برگه نوشت و امضا اثر انگشت زد در حضور محضر دار که مهریه مو میبخشم. بعدش نامه ازمایشگاه گرفیتم و رفتیم ازمایش دادیم و جوابش رو هم گرفتیم که بدیم محضر دیگه مهر بزنه و ثبت کنه ولی اما همون روز همسرم به علت جرح و بحث لفظی قهر کرد رفت و الان یک ساله نیومده خونه اما همیشه میاد و میره عادی ولی نمیاد برای ثبت یا زندگی مشترک و حتی ادعا داره که اصلا من شوهرش نیستم و اون عقد نامه هم که داریم خودش رفته فسخ کرده چون بنده متوجه رابطه نامشروع با اشخاص نامحرم شدم. الان هم حتی چندین بار با شکستن قفل در و ضرب و جرح از چند ناحیه از بدنم و چندین بار تکرار بی حیثیت کردن من ازادانه میگرده و تهدیدم هم میکنه لطفا کمکم کنید.سپاس

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دادخواست الزام به ثبت نکاح دایم بطرفیت همسر راتقدیم دادگاه خانواده نمایید.