مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق

سلام
من زوجه هستم ،، 2 سال با زوج عقد بودیم و 8 ماه زندگی مشترک داشتیم ،، بخاطر مشکلات من زندگی را ترک کردم و مطالبه نفقه ایام عقد تا زمان صدور حکم را به شورا دادم ،، زوج دادخواست الزام به تمکین داد و حکم تمکین صادر شد و من برگشتم ،،، حال حکم نفقه شورا صادر و زوج محکوم به مبلغ حدود 9 میلیون تومان شده است ،، زوج به من می گوید این مبلغ بهت پرداخت میکنم ،، سوالم اینست: با توجه به اینکه زوج در دوران عقد 2 سال و زندگی مشترک 8 ماه نفقه نداده و الان محکوم شده من میخوام با توجه به بند اول عقد نامه بابت عدم پرداخت نفقه شش ماه دادخواست طلاق بدم، آیا میتوانم طلاق بگیرم ؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

نه نمیتونی .. چون برگشتی خونه

یک وکیل

خیر
مگر دچار عسر و حرج شده اید
حتما با یک وکیل و یا با اینجانب مشاوره نمایید
در صورت نیاز به مشاوره کامل تر به پروفایل بنده مراجعه نمایید شماره بنده ذکر شده است