مشاوره حقوقی رایگان - بومی بودن

سلام خسته نباشید
ببخشید من محل صدور شناسنامه ام هرمزگان هست و حدودا تا کلاس پنجم ابتدایی هم هرمزگان بودم ولی الان یک شهر دیگرهستم بومی هرمزگان حساب میشم برای استخدام داخل شرکت نفت یا جاهای دیگر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط استخدام را مطالعه کنید در آن شرایط استخدام این موارد قید می شود

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اصولا" ده سال آخر سکونت ملاک است .
موفق باشید.

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. ملاک بومی بودن در آگهی های استخدام واحد و یکسان نیست. مثلا گاهی ملاک گذراندن چند مقطع تحصیلی در استانی است که اکنون در آن سکونت دارید تا بومی آن استان تلقی شوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست شرایط بومی را در آزمون مربوطه مطالعه کنید متفاوت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بومی اصولا به اسخاصی میگویند که حداقل پنج سال در ان شهر خضور داسته وزندگی میکنند