مشاوره حقوقی رایگان - خرابی خودرو در سربازی

سلام من سرباز هستم و راننده فرمانده هستم و یک ماشین تحویل من است و این ماشینی که الان تحویل گرفتم واشر سر سیلندر سوزاند است الان فرمانده هم میگه تو باید خرجش کنی
لازم به ذکر است این ماشینی که الان واشر سوزانده است قبلا هم دست خودم بوده و یک بار دیگر واشر زده
خواستم ببینم تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام از شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل نمایید تاکارشناس علت خرابی را تشخیص دهد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر ناشی از کوتاهی یا تندروی شما بوده مسوولید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورت تقصیر باید پرداخت کنید .
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر برای امور کاری استفاده شده است خیر بر عهده شما نیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق نظر کارشناس میبایست تقصیر شما اثبات شود در غیر اینصورت تحمیل هزینه به شما تخلف است. از بازرسی پیگیری کنید