مشاوره حقوقی رایگان - فرزند حاصل از ازدواج موقت

دختری مجرد هستم که صرفا برای بچه دار شدن قصد دارم با آقایی متاهل ازدواج موقت کنم، در صورت بچه دار شدن میتونم حضانت دائمی اش رو بگیرم ؟ و اگر پدر بچه رضایت داشته باشه میشه شناسنامه به اسم مادر باشه و نام بچه در شناسنامه پدر درج نشه ؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.حضانت فرزند مشترک تا 7 سالگی با مادر است.نمیشود حضانت دائمی گرفت.قسمت آخر سوالتان خیر مقدور نیست