مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام همسر من راننده هست با ماشین شخصی تو جاده کار میکنه یه مسافر دربستی تو تهران سوار میکنه به مقصد زنجان ؛ تو راه مسافر میگه مشکلی برای خانوادم پیش اومده باید برگردم دخترم رو همراهم بیارم شوهر من دور میزنه میاد جایی که مسافر میگه دختر این مسافر با وسایلهاش سوار میشه تو پلیس راه ماشین رو نگه میدارن پیش دختر 29 کیلو تریاک بوده همشون رو بازداشت میکنن. تو بازپرسی اول دختره به دروغ میگه ما به راننده 3میلیون پول دادیم مارو بیاره پدر میگه مواد مال من هست و راننده بی خبر هست. دختر رو ازاد کردند پدر تو بازپرسی دوم هم گفته مواد مال من هست راننده بی خبر هست بازداشت موقت یک ماهه زدن براشون اعتراض دادند قبول نشده الان 24 روز هست شوهر من بازداشت هست و ماشین هم پارکینگ جاساز نبوده روی صندلی عقب بوده شوهرم اطلاعی نداشته. الان تکلیفش چی میشه ؟ چطوری تبرئه بشه ؟ اظهارات اون دختر تاثیری تو پرونده داره ؟ شوهرم میگه تو بازپرسی قاضی هی تاکید میکنه دختره گفت تو 3 میلیون پول خواستی ! خواهش میکنم کمکم کنید شوهر من سابقه نداره درمورد ادعای این دختر پول به حسابش واریز نشده چه نقدی چه کارتی استشهاد محل گرفتیم همه میدونن شغلش راننده هست با ماشین شخصی پژو گفتند تا پایان یک ماه بازداشت موقت باید بمونه هیچ اعتراضی قبول نیست سند هم قبول نمیکنند ماشین به اسم من هست ماشین رو هم به من تحویل ندادند این مسافر سابقه دار هست قبلا هم پرونده داشته که مفتوح هست اون پرونده با این پرونده یکی شده و شوهر من هم گیر افتاده بازپرسی 2مرحله انجام شده و بازپرس اخرین دفاعیات رو نوشته 4 روز پیش الان پرونده کجا ارسال میشه چرا اینقدر زمان بر هست لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.با توجه به اینکه همسرتان راننده است می توان دفاع نمود.اگر بتوانید راننده بودن ایشان را اثبات کنید می شود دفاع نمود.پرونده بعد از اتمام تحقیقات به دادگاه انقلاب ارجاع میشود تا حکم صادر شود.صادقی زاده وکیل.