مشاوره حقوقی رایگان - سرعت بخشیدن به روند دادرسی

باسلام اگر شخصی برای فروش زمینی که مالک آن بوده وبامشتری قولنامه نوشته وبعد برادرمالک با ادعای دروغین مانع از ادامه ی این معامله شده و کار به شکایت و دادگاه کشیده شده باوجود آن که‌برادران شخص جرمی رامرتکب شده که اثبات شده یعنی کیف مدارک مالک‌رابه عنوان کیف قاپ ازوی دزدیده ومدارک زمین راسرقت کرده اند ولی کپی آن ها موجود بوده و به دادگاه داده شده ولی با بهانه ی آن که امضا و اثرانگشت مال من نیست مدام به تعویق افتادن پرونده را درپی دارد و مالک اصلی که معامله ای نیمه کاره دارد باید ضرر و زیان سنگین به طرف معامله پرداخت کند و امکان این که به زندان بیوفتد خیلی بالا هست چی کار کنیم که سرعت رسیدگی پرونده را بیشترکنند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

روند رسیدگی و تحقیقات مقدماتی نیاز به جزئیات و بررسی دقیق دارد وند رسیدگی تحقیقات مقدماتی نیازمند رسیدگی با جزئیات است اما در هر صورت می‌توانید لایحه ارسال نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید ابتدا پرونده را مطالعه کنم تا بتوانم راه حل درست ارایه دهم

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال واضح نیست بهتر است تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب لایحه درخواست تسریع در روند رسیدگی کنید