مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام پدر

با سلام
خانم بنده در سال 80 با گرفتن حضانت دختر 4 ساله از همسر اولش جدا شده و با بنده در سال 86 ازدواج نموده و پدر دختر نه نفقه ای داده و تا حالا نیز حتی یک بار هم اقدام به دیدن دخترش نکرده حال دخترم می خواهد نام پدرش را عوض کند و نام و فامیلی بنده در شناسنامه اش ثبت شود و من هم همین را می خواهم بدین منظور چکار باید بکنیم ؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.امکان پذیرنیست.اگرشغل وشوهرندارد می تواندفقط درخواست نفقه کند