مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق

با سلام و سپاس

در وکالت بلاعزل طلاق برای من نوشته شده:
بهر قسم طلاق با هر شرط و قرار..... و شرکت در جلسات تا اخذ رای و احتمالاً اصلاحیه های آن..‌‌‌ ولو کراراً و مع الواسطه

آیا یکسال بعد از طلاق میتوانم مواردی را اصلاح کنم؟

در قسمتی نوشته شده: عنداللزوم روشن نمودن تکلیف فرزند اعم از قبول یا رد سرپرستی و حضانت فرزند
آیا پس از یک سال میتوانم حضانت را به سرپرستی تغییر دهم؟

توروخدا یک راهی بگید؟

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
واضح بفرمایید.
وکالتی که می فرمایید برای طلاق بوده،اگه یک سال از طلاق گذشته دیگه موردی برای اجرای وکالت نمانده ،حضانت همون سرپرستیه...تکلیف حضانت در طلاق مشخص شده و بعدا نظرتون عوض شده؟ حضانت را شما دارین می خواهین ادامه ندین یا همسرتون داره،میخواهین از ایشون سلب کنین

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، تغییر مستلزم حضور دو طرف در دفترخانه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا بررسی
مفاد کل وکالتنامه باید به نظر برسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم طلاق صادر شده باشد کاری نمیشه کرد.
برای حضانت و..‌‌. طبق وکالت‌نامه می توانید اقدام کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
راه حل دقیق، با مشاوره تلفنی یا حضوری و پس مطالعه متن وکالت‌نامه و توضیح در خصوص اقدامات انجام شده بعد از اخذ وکالت میسر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر است و وکالتنامه باید مطالعه شود در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
در مورد حضانت فرزند شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

ساره خادمی

ساره خادمی :

با توجه به مواردی که در سوال مطرح نموده اید شما وکالت در طلاق داشتید و طلاق صورت گرفته و در مورد حضانت تعیین تکلیف صورت گرفته، به نظر می رسد عقد وکالت شما با توجه به انجام و اجرای موارد وکالت به اتمام رسیده و مجوز اصلاحیه مقید به زمان اخذ رای بوده که تمام شده و برای تصمیمات جدید باید قرارداد دیگری تنظیم شود .

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

وکالت شما در طلاق بوده که واقع گردیده و با انجام ان دیگر موضوعی برای وکالت وجود ندارد لذا به وکالتنامه نمیتوانید استناد کنید...