مشاوره حقوقی رایگان - ازم در حالت مستی وکالت نامه طلاق و ثبت اموال گرفتند

سلام خدمت شما قربان یکی از اقوام بنده مدتی پیش مرتکب خطای خیلی بزرگی شدند و خانواده همسرم در اون حالت مستی از ایشون وکالت نامه گرفتند که حق طلاق با همسرشون باشه و حق داشتن بچه و اموال و چند مورد دیگه الان بشدت پشیمون هستند و زندگشیون داره نابود میشه و تمام اموال و کارت هاشون هم مسدود شده حتی نمی‌توانند پسرشون رو ببینند لطفا راهنمایی کنید راهی هست که بشه اون وکالت نامه و تعهد را لغو کرد یا راهی که از این وضعیت نجات پیدا کنند
اگه پاسخ بدید خیلی خیلی ممنون میشیم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام اثبات شرب خمر در زمان انعقاد سند رسمی وکالت تا حدودی محال است و معمولا مورد توجه قضات قرار نمیگیرد کمااینکه به استناد اقرار به شرب خمر مجازات شرب خمر هم به همراه خواهد داشت!