مشاوره حقوقی رایگان - خانه مستثنیات دین

مستثنیات دین
یا سلام و احترام.
بنده ملکی دارم که قبل از اینکه همسرم مهرش رو به اجرا بزاره، بصورت قولنامه ای آن را انتقال دادم و واقعی فروختم و پولش رو هم بابت بدهی هام دادم. همسرم ابتدا فرار از دین شکایت کرد و نتوانست ثابت کنه. حالا همسرم آن رو حقوقی توقیف کرد و شخص ثالث ورود کرد و مدارکش کامل بود. اما قاضی کاملا با همسرم دست به یکی کرده و میخواد معامله رو صوری جلوه بده و معامله رو فسخ کنه. من در آن منزل ساکن نیستم. و فقط همین ملک به نام من است. و هیچ چیز دیگری ندارم. اعسار بنده نیز پذیرفته شده. و معسر بودن من اثبات شده است. حالا اگر معامله رو فسخ کنه، ما قدم بعدی باید برای مستثنیات دین اقدام کنیم. حال سوال من اینجاست، آیا قاضی میتواند بگوید که چون در آن ملک ساکن نیستی و جای دیگه ای مستاجر هستی، این ملک جز مستثنیات دین حساب نمیشود؟ یا نه؟ آیا تحت هر هر شرایطی ملک جز مستثنیات دین است. ارزش ملک هم توسط کارشناس 500 میلیون قیمت گذاری شده است. ممنونم بابت پاسخگویی

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.احراز این موضوع یعنی اینکه مستثنیات دین هست یا خیر با دادگاه است.