مشاوره حقوقی رایگان - عدم تسویه حساب با کارگر

سلام خسته نباشید من در یک شرکت قطعات خودرو که پرسکاری بود حدود 5 ماه کار کردم تا اول اردیبهشت ماه سال جاری بعد به خاطر سخت بودن کار اومدم بیرون بعد اون اول که صحبت کردیم قرار بود ماهی پونصد تومن به خاطر پرسکاری بدهند یعنی به خاطر سخت بودن کار
حالا اون پونصد تومن رو که ندادن هیچی تسویه حساب نمیدهند
چکار کنم لطفاً راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید از طریق اداره کار شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید در مراجع اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار علیه کارفرما اقدام به شکایت نمائید.