مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام من با خانومم کمی به خاطر دخالت خواهرشون بحث شد و ساک و کیف خود را برداشت و از خانه بیرون رفت تا سر کوچه رفته تاکسی بگیرد برود خانه پدرش منم با موتور رفتم تاکسی بسته بود من هم غیرتم اجاز نداد بدون وسیله بود او را بردم گاراژ مینی بوس به شهرستان که یک ساعت از خانه من فاصله داشت. گاراژ مینی بوس نداشت میخواست با ماشین شخصی غریبه برود و منم مجبور شدم موتور خود را گاراژ بزارم و با او بروم چون غیرتم اجاز نداد با مرد غریبه برود به برادرش زنگ زدم بیا سر خیابان تا خواهرش ببرد چون بارندگی بود برادرش آمدم من و خواهرش را برد خانه پدرش رفتیم من هم پسر خاله تو همین روستا بود به او گفتم بیاد آن جا مادرش به من توهین کردجلو پسر خالم من از خانه آمدم بیرون. بعد از مدتی مهریه اش رو از طرفه ثبت اسناد گذاشت اجرا و حسابم هم بست اظهار نامه داد گفت شوهرم من گذاشته خونه پدر و رفته باید ماهی 3 میلیون به من نفقه بدهد. دو سه روز با حکم آمد وسایل را برد قبل از بردن وسایل چند نفر با خودم برای صحبت کردن رفتیم دوباره توهین بهمون کردن شاهد بودند بعد وسایل را بردند. حالا میخواهم عدم تمکین بگذارم منم اصلا توهین بهش نکرد دعوای فیزیکی هم پیش نیامد. ولی او ابرو من رو و حرف های خصوصی زندگی من رو به همه گفته حالا من عدم تمکین زدم دادگاه دو ماه دیگه نوبت زد حالا هم پیام آمد پرونده به شورا ارجاع شده یعنی چه. اینی که توضیح دادم به دادگاه یا شورا چی باید بگویم که به ضرر من نشه ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

موضوع به لحاظ اهمیت مستلزم بررسی بیشتر است

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، شورا برای سازش است، در دادگاه بگویید که همسرتان با خواست خودش منزل را ترک کرده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پرونده شما برای ایجاد سازش به شورا ارسال شده است
در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید عدم تمکین زوجه احراز و اثبات گردد
و شما لایحه دقیق تنطیم و به دادگاه ارائه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است