مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مبنی بر تهدید و تهمت

ضمن عرض خسته نباشید
بنده به مدت چهار سال با خانمی در رابطه بودم ودر طول این مدت ایشان تحت عنوان قرض از من مبلغی در حدود پنجاه ملیون تومن در یافت نموده که اکثرا به صورت نقدی بوده وفقط حدود 10میلیون تومن آن به صورت کارت به کارت پرداخت شده تا این که بنده چند ماه پیش با ایشان قطع رابطه کردم ولی ایشان دست بردار نبودند تا اینکه کار به جروبحث کشید حال ایشان بخاطر اینکه من پولم را از ایشان مطالبه نکنم وبیشتر بخاطر از دست دادن منافع در دادگاه اقدام به طرح دعوی بر علیه من مبنی بر تهدید وتهمت کردند وبرای من ابلاغ واظهار ارسال شده وبرام به تاریخ 27فروردین وقت رسیدگی تعیین شده بود که من نرفتم الان میخواستم بدونم با توجه به اینکه من صدها ویس وفیلم وعکس وپیام وصدای ضبط شده از ایشان در طول این چهار سال ذخیره کردم ونه ایشان رو تهدید کردم ونه تهمتی به ایشون زدم وحتی حاضر شدم از پولم هم بگذرم واین خانم صرفاً به دلیل لجبازی به خاطر اینکه من باهاش کات کردم دست به چنین کاری زده وهیچ مدرکی مبنی بر ادعایی که کرده نداره اگر چنانچه دادگاه غیابا بر علیه من رای صادر بکنه چیکار میتونم بکنم وآیا مطرح کردن داشتن رابطه با این خانم برای من جرم محسوب میشه یا نه البته این خانم مجرد هستن لطفا راهنمایی کامل بفرمایید قبلا از لطف شما کمال تشکر را دارم

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

به نظر اشاره شما به وجود رابطه به نفعتون نباشه.بهتر هست مراجعه کنید و ببینید دلایل ورود اتهام به شما چی هست و در صورت امکان انکارشون کنید تا برائت بگیرید.عدم مراجعه به ضررتون خواهد بود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با مستندات خود دفاع نمایید.
با وکیل متخصص کیفری قبل از هر اقدامی مشاوره نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
صدای ضبط شده اماره است می‌توان بدان استناد کرد
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است