مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی موتور سیکلت

سلام. بنده به تازگی موتورسیکلتم رو فروختم. رفتیم و تعویض پلاک کردیم و برگ سبز به نام خریدارم صادر شد ولی سند قطعی نتونستم بزنم چون صاحب قبلی موتور هم سند به نامش نبوده که به نام من بزنه در اصل موتور 6-7 دست همینطور تعویض پلاک شده قبلا همه تاییدیه تعویض پلاک هم دستم هست. فقط یک بار سند رسمی به نام دومین خریدار موتور ثبت شده که اونم دست منه. برگ کمپانی رو هم دارم. سوال من اینه که ایا مشکلی پیش میاد اگر سند قطعی به نام خریدار جدید نخوره !؟ ایا موتور بعدها به سرقت بره حتما باید سند قطعی به نام اون صاحب اون وقت باشه !؟ با برگ سبز نمیشه پیگیری کرد !؟
سوال دوم هم اینه که اگر بخوام سند بزنم به نام این بنده خدا خریدارم, کم هزینه ترین راه چیه ؟
ممنونم

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام باید سند نقل و انتقال موتور در دفترخانه ثبت شود و آخرین دارنده سند محضری می تواند این کار را انجام دهد، در غیر این صورت باید دعوی الزام به تنظیم سند رسمی طرح نمایید.